Αυτοί που ενδιαφέρονται για την Ελλάδα... άσε καλύτερα !...και είπεν ο Κύριος: 
- Ποιός σε παραπλάνησε να νομίσεις ότι έχεις ανεξαρτησία ;  Από που ξεφλυτρωσες εσύ ;  Δεν ξέρεις ιστορία ; 
Δεν είδες ότι ''προηγούμενοι'', αφελείς ρομαντικοί, ιδίων επιδιώξεων, αποτέλεσμα είχαν... τι απέγιναν ; 


Αμερικανός αξιωματούχος:  «Ο σχεδιαζόμενος αγωγός Greek Stream δεν μπορεί να γίνει...».  το σχόλιο για τον νέο αγωγό που σχεδιάζεται να γίνει από τη Ρωσία. 

Π. Λαφαζάνης: «Δεν δεχόμαστε εντολές και.... 

....υπαγορεύσεις από κανέναν...  Υπερασπιζόμαστε πλήρως τα εθνικά και κυριαρχικά μας δικαιώματα. Η πολιτική που ακολουθούμε είναι πολυδιάστατη  άρα δεν υπάρχει χώρος για παρεμβάσεις και πιέσεις...» λέει ο υπουργός απευθυνόμενος στον αμερικανό αξιωματούχο.


Οργισμένοι φέρονται να είναι αξιωματούχοι των ΗΠΑ με τις δηλώσεις Λαφαζάνη!   Η αμερικάνικη Κυβέρνηση έχει ενημερώσει τον πρέσβη τους στην Αθήνανα προβεί σε διάβημα προς την Ελληνική Κυβέρνηση! 

Δεν έχουμε σκοπό να παραπλανήσουμε κανέναν η είδηση δεν είναι επικαιρότητα. Συνέβη το καλοκαίρι του 2015 αλλά τι να κάνουμε το γεγονός έγινε classic... οπότε... 


                      Λαφαζάνης: η εν λόγω δήλωσηΠροειδοποίηση,  Δεν ξέρουμε πόσο θα παραμείνει το παραπάνω βίντεο-απόσπασμα.

Τα στοιχεία που έχουμε μέχρι τώρα δείχνουν τον κ. Λαφαζάνη να ξέρει τι κάνει και τι λέει.  Στο πρόσφατο ταξίδι του στην Μόσχα, φαίνεται να έχει όλη την εικόνα για τις κινήσεις του, ποιες θα είναι οι ενέργειες του, σε μια ενδεχόμενη συμφωνία με τους δανειστές μας, και έχει την πλήρη υποστήριξη από την λεγόμενη, αριστερή πλατφόρμα! 

Οι φήμες θέλουν τον υπουργό να λέει για τις συνομιλίες με τους δανειστές μας:«Αυτοί δεν είναι Εταίροι!  Με ποιο τρόπο ενδιαφέρονται να σώσουν την Ελλάδα!   Πιο πολύ με εκβιαστές και τυχοδιώκτες φαίνονται με τις βάρβαρες αξιώσεις τους... Αυτές οι συμπεριφορές δεν είναι εταίρων. Οτιδήποτε άλλο μπορεί... !  Είμαι έτοιμος για την ρήξη με τους δανειστές μας, ακόμα και με ρήξη με το ίδιο το κόμμα μου, αν χρειαστεί !»

Δ
ιάβημα των ΗΠΑ 

Αξιώνουν την ανασκευή των δηλώσεων Λαφαζάνη, μέχρι και την παραίτηση του.  Οργισμένοι φέρονται να είναι αξιωματούχοι των ΗΠΑ με τις δηλώσεις Λαφαζάνη!   Η αμερικάνικη Κυβέρνηση έχει ενημερώσει τον πρέσβη τους στην Αθήνανα προβεί σε διάβημα προς την Ελληνική Κυβέρνηση! 

έπεα.. μη πτερόεντα

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Διάβα να γίνει το νερό

Το τελευταίο βλέμμα

Γυναίκα