Να επιστραφούν τα χρήματα από τις απάτες Γερμανών και Ελλήνων βιομηχάνωνΜπορεί να έχει συμβεί... μπορεί όμως να είναι και φήμες. Φυσικά το ερωτηματικό μας δεν εκφράζεται για το αν έχουν γίνει απάτες και σκάνδαλα σ' αυτή την ταλαίπωρη χώρα... ακόμα και έμβρυα το ξέρουν αυτό,  αλλά το γράφουμε για το αν τέθηκε πραγματικά το θέμα.  Ναι θα είμαστε υποψιασμένοι...  κάθε φορά. 

Δεν θα σας πω ψέμματα, δεν το άκουσα σε κανένα μουμουέ, το διάβασα όμως και θα σκάσω αν δεν το αναπαράγω.

Προχτές ο κ. Τσίπρας συναντήθηκε με τον κ. Schultz, τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου, και μιλώντας περί ανέμων και υδάτων, όπως κάνουν συνήθως οι ''του διπλωματικού'', ανάμεσα σε άλλα ενδιαφέροντα τάχα μου και αδιάφορα σίγουρα... έστειλε και μερικά μηνύματα στην ''θεία Εμ'', να ενημερώσω για όσους δεν κατάλαβαν, στην κ. Μέρκελ, την καγκελάριο της Γερμανίας.

Ένα από αυτά -τα μηνύματα-  καθαρά και ξάστερα, είναι ότι....

 ...ζήτησε να επιστραφούν τα χρήματα από όλες τις απάτες που έστησαν Έλληνες και Γερμανοί βιομήχανοι σε βάρος της Ελληνικής οικονομίας και έμμεσα πλην σαφώς διευκρίνισε ότι:  ''Η Γερμανία μας έχει οδηγήσει στην χρεοκοπία με τα σκάνδαλα της Siemens, του ΟΤΕ, τα υποβρύχια, της κατασκευαστικές εταιρίες, την φοροδιαφυγή τους και την μόνιμη ανοσία που είχαν για όλα τα εγκλήματα που έκαναν.  

Είναι γεγονός ότι η Γερμανία συνεργάστηκε με ολιγάρχες για το συμφέρον Γερμανικών πολυεθνικών. 
Και δυστυχώς αυτό δεν είναι μια απλή λίστα.  Και βέβαια από ένα σημείο και μετά το λόγο θα τον έχει η ευρωπαϊκή δικαιοσύνη...   Εκεί, στο ποινικό δικαστήριο της Χάγης η κ. Μέρκελ θα πρέπει να υπερασπιστεί τον εαυτό της, εκεί θα αποδειχτούν όλα.'', δήλωσε ο έλληνας πρωθυπουργός αιφνιδιάζοντας τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου που για λίγο έδειχνε να είναι ζαλισμένος...  
Σιωπηλός παρακολουθούσε  τον κ. Τσίπρα -δεν βρήκε τίποτα να πει-, στη διαδικασία κατάθεσης των σχετικών  εγγράφων... 
Αναμένουμε με ενδιαφέρον τις εξελίξεις.  
_______________________________
από τον αρουραίο


έπεα.. μη πτερόεντα

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Διάβα να γίνει το νερό

Το τελευταίο βλέμμα

Γυναίκα