Οι μικροί λωτοφάγοι που πιστεύουν σε Μεσσίες και Σωτήρες



Άντε πάλι οι συνωμοσίες... Μη δείτε πολιτικό άξιο... με προσφορά, αμέσως να τον αποδομήσετε, να τον απαξιώσετε. Είστε κακόβουλοι και  αχάριστοι και δεν αναγνωρίζετε τις προσφορές των ανθρώπων που πάλεψαν για το καλό ενός λαού! Το δικό μας λαό βέβαια !

Ψέματα ψέματα ψέματα... μην πιστεύετε αυτά που ακούτε και διαβάζετε είναι όλα κακόβουλα, για ανθρώπους άμεμπτους, έντιμους, που ο μόνος λόγος της εμπλοκής τους με την πολιτική ήταν και είναι βεβαίως, να προσφέρουν στην πατρίδα ! ...και ιδού η κατάσταση της πατρίδας...  Η απόδειξη είναι χειροπιαστή... Δείτε που την έφτασαν ;! 

Παρατηρήστε σκαλί σκαλί την οδυνηρή μας κάθοδο...  Εγκληματικές Πολιτικές Επιλογές που όμως 'επισφραγίστηκαν'  με την  ανοχή μας.   Αντικρίστε με θάρρος τις ευθύνες μας για την κατάντια μας... και ετοιμαστείτε για τον επόμενο που θα υποσχεθεί ότι ''Λεφτά υπάρχουν" !   
Γιατί αν δεν είχαμε αυτούς τους ανθρώπους, να προσφέρουν με αυτοθυσία, ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ;   Ε, μου λέτε;  Μικροί ανόητοι διεφθαρμένοι λωτοφάγοι που ακόμα περιμένετε Μεσσίες και Σωτήρες.

Το παρακάτω κείμενο είναι ένα λιβελογράφημα και θα το διαπιστώσετε κι εσείς. Διαβάστε και θαυμάστε πόσο αδίστακτοι και αχάριστοι είναι οι κακόβουλοι άνθρωποι. Περιττή η προτροπή μας ... ''Διαβάστε ή μη'' Πιστέψετε.



«Βόμβα» Φαλσιανί: Η τρόικα ήρθε στην Ελλάδα για να μην αποκαλυφθεί ότι η Μαργαρίτα Παπανδρέου έβγαλε 500 εκατ. ευρώ στο εξωτερικό!


'' Στοιχεία - σοκ, που αφορούν στην Ελλάδα και την έλευση της τρόικας, αποκαλύπτει το πρώην στέλεχος της τράπεζας HSBC, που αποκάλυψε τη «λίστα Λαγκάρντ», Ερβέ Φαλσιανί. Στο βιβλίο του που κυκλοφορεί την ερχόμενη εβδομάδα, μέρος του οποίου προσημοσιεύει η ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera αναφέρει ότι ο Γιώργος Παπανδρέου έφερε την τρόικα στην Ελλάδα εκβιαζόμενος, ώστε να μην αποκαλυφθεί ως η μητέρα του Μαργαρίτα είχε βγάλει παράνομα μεγάλο χρηματικό ποσό στο εξωτερικό.

Οπως αναφέρει ο Φαλσιανί, η Μαργαρίτα Παπανδρέου διατηρούσε λογαριασμό με «500 εκατ. ευρώ» στην HSBC.

Σύμφωνα με την εφημερίδα η λίστα των χρυσών καταθετών της τράπεζας χρησιμοποιήθηκε προκειμένου να επιβληθούν πολιτικές λιτότητας. Αυτό, πάντα κατά την άποψή του, συνέβη στην περίπτωση της Ελλάδας. Ο Παπανδρέου, λέει, δέχθηκε «πιέσεις και εκβιασμούς».

«Το 2011 η καθοδήγηση των διαπραγματεύσεων με την τρόικα για τη διάσωση της Ελλάδας είχε ανατεθεί στον (σ.σ. πρώην πρόεδρο της Γαλλίας Νικολά) Σαρκοζί ο οποίος είχε αυτή τη λίστα και, γνωρίζοντας τα ονόματα, μπορούσε να ασκήσει πίεση στον Παπανδρέου», γράφει ο Φαλσιανί.

Στο βιβλίο του, με τίτλο «La cassaforte degli evasore» («Το χρηματοκιβώτιο των φοροφυγάδων»), το οποίο συνέγραψε μαζί με τον δημοσιογράφο της ιταλικής οικονομικής εφημερίδας «Sole 24 Ore» Άντζελο Μινκούτσι, αναφέρει ένα ακόμη όνομα από το «μέτωπο του Νότου»: «Ο πλουσιότερος άνθρωπος στην Ισπανία, ο Εμίλιο Μποτίν από το Banco Santander (σ.σ. της οποίας ήταν ιδιοκτήτης ως τον θάνατό του τον περασμένο Σεπτέμβριο), ήταν ένας από τους πελάτες της HSBC στη Γενεύη».
''
_______________________________________________________________
Η είδηση αλιεύθη από τον Τρελό Μανιάτη στο http://trelosmaniatisnxp.blogspot.gr/


Σας ευχαριστούμε που πήρατε μέρος στο ''Βρες το Ψέμα'', ένα πρωτότυπο πνευματικό παιχνίδι αντίληψης και κρίσης. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για τη συμμετοχή σας. Χωρίς εμάς τους αφελείς δεν θα υπήρχε το παιχνίδι.



έπεα.. μη πτερόεντα

Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ...

Ο Ναρκωμένος Νους δεν έχει κρίση, είναι προβλέψιμος και γι αυτό πολύ βολικός

Τερζόπουλος, Ο σύγχρονος πολιτισμός πέτυχε να καταστήσει τον άνθρωπο παθητικό

Εμπόριο συνείδησης

Διάβα να γίνει το νερό

Ερωτικό δίλημμα

Πού είναι το Κράτος ?

Το τελευταίο βλέμμα

Η Ελλάδα μοχλός για αλλότριους σκοπούς λόγω της αμυαλιάς των πολιτικών

Δεν έχω Παραμύθι

Το Κάλεσμα